Getuigenissen van klanten

Een getuigenis van een andere persoon, hoe goed of slecht ook, zal steeds een invloed hebben op onze eigen besluitvorming. Omdat wij bij Seb Leeson & Co absoluut niets te verbergen hebben en er alle baat bij hebben dat u zich op u gemak voelt en weet dat wij uitstekend werk leveren voor u, kan u hier getuigenissen van onze klanten terugvinden. In een later stadium, als u zelf heeft kunnen ondervinden dat wij steeds het beste voorhebben met uw investering, kan u ook een getuigenis schrijven, dat zouden we ten zeerste appreciëren, en andere mensen ongetwijfeld ook!

Met dank voor het vertrouwen, Seb.

Niets dan lof

Eigenlijk tot nu toe niets dan lof. Per omgaande wordt gereageerd ook laat op de avonden en op zon-en feestdagen! Wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is en dat wordt door mij zeer gewaardeerd. Dan komt daar nog eens kostenloos advies bij, zelfs bij zware materie. Kortom: aanrader.

Meriam

Professioneel & betrouwbaar !!

Fantastische hulp bij aankoop van ons appartement! Seb en Kim zijn een Topteam en staan altijd klaar voor je..supervriendelijk en betrouwbaar !
Meer dan 100% aan te raden

Michel

Zeer professioneel

Seb heeft ons geholpen toen we ons appartement op Tenerife kochten, hij was erg professioneel en altijd beschikbaar voor ons. We hadden geen problemen, hij zorgde voor alles.
Onlangs hadden we opnieuw contact voor een juridische uitleg, hij nam de tijd om alles in detail uit te leggen en altijd met een glimlach. Hij is een zeer aangenaam en serieus persoon die zonder problemen te vertrouwen is.
Ik kan hem iedereen van harte aanbevelen.

Alonso

Geweldige service

Het samen werken met Seb en Kim ivm de aankoop van ons appartement in Tenerife is super goed verlopen en ik kan iedereen aanraden hun te contacteren.
Op alle vlakken is het 100% perfect verlopen. EERLIJKE en vlotte communicatie.
Ons contact blijft en ook op het financiele vlak zijn ze goed in alle informatie in Tenerife.

Walter Van Noten

Model 210

We zijn zeer tevreden van seb
En we raden hem zeker aan
Hij heeft mij geholpen met
Model210
Huurcontracten
En een duidelijke uitleg over schenking van vastgoed
Mvg astrid

Astrid

Modelo 210

Ik zocht naar informatie over de fiscale verplichtingen in Spanje. De informatie die Seb over dit onderwerp geeft is klip en klaar.
Zeer professioneel.

Ger van den Anker

Eindelijk wijzer

Wij wilden eens duidelijk weten hoe het wettelijk in elkaar zat op Tenerife ivm toelaten van familie en vrienden op ons app.
Op het internet hadden we al veel verschillende artikelen gevonden, maar we vonden ze toch niet 100% duidelijk.
Na even zoeken zijn we bij Seb terecht gekomen.
Bedankt Seb, voor je uitleg, je aangename babbel en vooral je duidelijke kennis.
Je bent zeker een aanwinst voor velen en deze eilanden.
Carlo en Sabine

Sabine loncke

Wij zijn meer dan tevreden

Wij kwamen bij Seb terecht via een bericht op ‘Tenerife voor Nederlandstaligen’. Dankzij hem verliep de aankoop van onze woning zeer vlot. Alle stappen die we dienden te zetten, werden dankzij Seb van begin tot einde perfect opgevolgd. De samenwerking hebben wij als eerlijk en aangenaam ervaren. Ook zijn echtgenote verdient hierin een pluim. Zelfs na aankoop van de woning blijft hij steeds beschikbaar. Kortom, wij zijn meer dan tevreden! Een echte aanrader!!

Marleen en Luc

Top service en aanrader voor iedereen

Bij de aankoop van ons huis in Tenerife hebben we gebruik gemaakt van de top service en diensten van Seb. Terwijl we ook via de makelaar van de verkoper dit konden krijgen, raad ik toch iedereen aan om via Seb te werken. Hij heeft geen belang bij wel of niet verkoop en werkt speciaal voor u als koper. Dankzij de samenwerking met hem hebben we zelf geld bespaard. Hij helpt je met de papierwinkel, nie nummer … Hij is steeds bereikbaar en denkt steeds met je mee voor de beste oplossingen voor je aankoop/investering. Als ik nog iets koop op Tenerife dan schakel ik terug Seb hiervoor in.

Serge Wailly

Top team

Wij wilden een vakantiehuis in Tenerife kopen en we werden via-via naar Seb Lesson doorverwezen en zo ontmoeten we Seb en Kim. Na een uitgebreide toelichting hoe alles draait in Tenerife, wisten we hoe te starten met de huizenjacht.

Hij heeft alles voor ons geregeld, NIE aanvraag, bankrekening openen, alle werkzaamheden na de koop en je te woord staan bij al je vragen. Kortom top service.
Een vertrouwde partij was voor ons zeer belangrijk, me name in die buitenlandse landen met onbekende regelgeving, dus we zouden ze zeker aanraden bij huiskoop. Ze behandelen al je zaken zeer vakkundig en je krijgt de originele documentatie/facturen netjes terug.

Bedankt Seb & Kim voor jullie inzet en hulp.

Wassen en Riadh

Wassen & Riadh

Grote hulp en ondersteuning

We hebben Sebastian en zijn team ontmoet tijdens het aankoopproces van ons appartement op Tenerife. Hij was een grote hulp en ondersteuning in alle administratieve procedures. Alles werd op eigen initiatief en zeer snel gedaan. We zijn hier erg dankbaar voor. Het was een zeer aangenaam en ongecompliceerd persoonlijk contact. Sebastian gaf ons zelfs gratis advies en hulp aan het einde van het mandaat, wat we zeker niet vanzelfsprekend vinden. Het was ook zeer nuttig dat Sebastian heel goed Duits spreekt. We kunnen Sebastian en zijn team alleen maar aanbevelen op basis van onze ervaring aan iedereen die geïnteresseerd is.

Joanna and Stefan

Joanna und Karl-Stefan Beck

Gewoon Doen 👍

De tijd en energie die hij steekt voor het volledig afwerken van “een testament” duidt enkel maar hoe professioneel hij is.
Geen enkele vraag is teveel en je krijgt er een duidelijke uitleg over, waar het hart van vol is stoomt de mond duidelijk van over bij Seb.
Wij willen dan ook dit aan iedereen aanraden zodat je met een gerust geweten verder kan genieten in Tenerife.

Zoek je het volgende:
– Professionele aanpak
– Dossier kennis
– Correcte afhandeling

Dan zit je goed bij Seb Leeson & Co

Peter Van Beek

Super professioneel

Seb heeft ons heel goed geholpen om een huurcontract op te maken die conform is in Tenerife. Zelf zou ik het niet gekund hebben en een top snelle afhandeling (op zijn Belgisch).
Waarvoor dank!
Ann en Freddy

Vansteenkiste gheysens

Professionele aanpak

Bij deze willen wij Seb Leeson enorm bedanken voor zijn professionele aanpak bij de regeling
van alle papierwerk ivm de aankoop van ons app
Met een zelden geziene gedrevenheid is alles tot in de puntjes in orde gebracht
Lange wachttijden werden vermeden …. een echte aanrader !!!!!
Hartelijke dank Seb
Groetjes
Erwin & Martine Heyse

Heyse-Bronselaer

TOPTEAM

Via veel opzoek werk op het internet, zijn we bij Seb & Co toevallig beland. Onze droom “een appartement” kopen op Tenerife, zat al lang in ons hoofd. De aankoop is niet op de gebruikelijke manier gegaan, en toch goed gekomen, dankzij de hoofdspeler SEB. Hij heeft voor ons alles, maar dan ook alles geregeld. Bank, NIE nr, notaris, erfenis, schilder, ophaling van de meubelen van de vorige eigenaar…..teveel om op te noemen. Dit zouden we nooit alleen klaar gespeeld hebben, ook omdat de taal toch nog een barrière is. Geen vraag was teveel voor Seb. Alle besprekingen gebeurden op een terrasje met een “lekkere ijskoffie” en niet in een saai kantoor. Nogmaals dikke dikke merci om ons zo goed te begeleiden, SEB & CO. En we zien elkaar terug in Gent op de beurs. Tot dan.
Dirk en Katty

Dirk Crabbé en Katty Vermeiren

Professioneel en met de glimlach …

Via vrienden (en met een gelukkig toeval) leerden we Seb en Kim kennen. Wat een kennismakingsgesprekje moest worden (met de uitleg van hun diensten), werd een lange, leuke en interessante namiddag op ons terras. Met veel vertrouwen zijn we met Seb & co in zee gegaan voor de aankoop van ons 2e appartement.
Eenmaal het bod aanvaard door de verkopers, konden Seb & co starten: van het nakijken van de compromis, de voorbereiding voor de ondertekening van de akte, nagaan of er geen openstaande schulden zijn en/of er een lening op het pand zit – en de assistentie bij het ondertekenen van de akte, evenals het overzetten van de tellers … alles wordt door hun gedaan. En dit allemaal voor een zeer correcte prijs.

Zij zorgden voor een vlotte en correcte communicatie, duidelijke afspraken, perfecte afhandeling van alle administratieve verplichtingen, een grapje tussendoor, veel kennis van zaken en de juiste weg … behulpzaam bij elke soort vraag … wat een groot verschil met onze ervaringen bij de eerste aankoop!
Eindresultaat … een map met alle documenten, bewijsstukken en afrekeningen … volledig afgewerkt!
Het was bijzonder fijn op deze (professionele) manier te kunnen samenwerken én in vertrouwen!
Wetgeving, levenslessen, reiservaringen, lekker eten … we hebben nog veel bij te praten!
Bedankt Seb & Kim!

Michèle & Kathleen

Kathleen Deruyver

aanrader

Vlak voor onze derde aankoop in Tenerife leerden we Seb en Kim kennen. Gelukkig!!! We konden onmiddellijk het verschil ervaren met onze vorige gestors.
Professioneel, correct en eerlijk. Niet te vergeten de gastvrijheid en openheid van dit mooie koppel. Geen vraag is hen teveel, altijd bereid om tijd te maken.
Wij zijn deze mensen zeer dankbaar voor de vlotte afhandeling, maar ook zijn zij een aanspreekpunt in onze eigen taal in een land waar de wetgeving toch anders is dan bij ons.
Seb en Kim zijn perfekt op de hoogte van wat reilt en zeilt in Tenerife maar ook van de plaatselijke administratie. Zeer handig. Daarom kan ik iedereen aanbevelen om met deze mensen in zee te gaan om je te begeleiden bij de afhandeling van je aankoop…Last but not least hebben we er een stel leuke vrienden aan overgehouden. John en Rita

John Renders

Vakkundig en betrouwbaar

Wij leerden Seb kennen via via, in de zoektocht naar een appartement op Tenerife.
Hij nam de nodige tijd op een informele wijze, op een terrasje, om ons en onze wensen te leren kennen. Al vlug konden al heel wat appartementen in onze zelf gezochte map, de prullenbak in!
De afhandeling en administratie van de aankoop verliep perfect, tot op de puntjes op de i in orde, alles correct op tijd en professioneel! Hoewel hij niet met een kantoor werkt, waar je ontvangen kunt worden, kun je hem voor 200% vertrouwen!
Ook nu nog kunnen we er altijd beroep op doen, voor een vraag, een restaurantje, place to be enz.
Bedankt Seb hiervoor om onze schakel tussen Belgë en Tenerife te blijven!

Tony en Heidi

Op en top service

Na een paar rond vragen in groepen van Tenerife op Facebook…. Kwam Seb&Co er als topper uit. Eens contact opgenomen, was de click er meteen 🙂 toffe gast en neemt uitgebreid de tijd om je alles uit te leggen in leken taal. Niet van die fancy woorden gelijk notarissen enzo, waar je toch niets van snapt. Ook tussen de soep en de patatten door gelijk ze hier zeggen… Probeert hij je steeds verder te helpen. Hij begeleid je van begin tot het einde.

Ik kan het niet anders verwoorden dan… “top service”! Jij en jouw team doen dat goed Seb 👍

Carole & Jochem

Carole Mattina

Grondige hulp

Een aantal jaren geleden beslisten wij een appartement te kopen in Tenerife. Wij schreven een twintigtal makelaars aan en de meesten reageerden via e-mail; sommigen ook via de telefoon, waaronder Seb. Op een avond belde hij met de vraag of we een kwartiertje tijd hadden voor hem. Dat kwartiertje werd uiteindelijk 2 uur… Tijdens dat telefoontje overliepen wij alle mogelijke aspecten van een aankoop in Tenerife.

Onze keus was direct genomen : wij hadden hier duidelijk met iemand te doen die zijn vak kent. Dat is ook gebleken in de tijd die hij achteraf bestede om alle mogelijke details op te lossen – o.a. door een tiental appartementen te bezoeken. Op één daarvan waren wij verliefd op het eerste zicht. Wij hebben het dan ook gekocht… nadat Seb een schappelijke prijs ervoor bedongen had. Ook na de koop zorgde hij voor alle documenten die we nodig hadden.

Kortom : Wie kiest voor Seb, kiest voor professionalisme.

Jenny en Harry, Aalst

Jenny en Harry

Professioneel

Ook wij hebben Seb leren kennen via mensen die we ontmoetten. Wij waren meteen overtuigd van de positieve instellingen van hem. Hij is behulpzaam en met de nodige kennis van zaken, een goede begeleider, steeds bereikbaar en altijd klaar met feedback. Nogmaals dank voor alle antwoorden op onze vragen. Een voorbeeld voor velen.

Hesius Heraldine

Kon niet beter

Door een persoon heb ik Seb ontmoet en die heeft voor mijn aankoop te Tenerife al de papieren winkel gedaan .
Ik kan jullie vertellen alles wat gewoon TOP
alles is volgens afspraak verlopen niks was voor hem te veel.
Hij heeft zelf als ik terug in België was
mijn volledige bundel hier overhandigd.
Hij is echt een aanrader om alles te regelen.
NIET TWIJFELEN HEM GEWOON CONTACTEREN

Weyn Freddy

Uw eigen getuigenis bijvoegen kan hier:

Required/Noodzakelijk/Indispensable

Blijf gratis op de hoogte van het laatste vastgoed nieuws in Tenerife met de nieuwsbrief van Seb Leeson & Co. 

Invalid email address
U kan zich ten allen tijde uitschrijven.