Getuigenissen van klanten

Een getuigenis van een andere persoon, hoe goed of slecht ook, zal steeds een invloed hebben op onze eigen besluitvorming. Omdat wij bij Seb Leeson & Co absoluut niets te verbergen hebben en er alle baat bij hebben dat u zich op u gemak voelt en weet dat wij uitstekend werk leveren voor u, kan u hier getuigenissen van onze klanten terugvinden. In een later stadium, als u zelf heeft kunnen ondervinden dat wij steeds het beste voorhebben met uw investering, kan u ook een getuigenis schrijven, dat zouden we ten zeerste appreciëren, en andere mensen ongetwijfeld ook!

Met dank voor het vertrouwen, Seb.

Efficiënt, nauwkeurig en serieus

Seb Leeson is een efficiënt, nauwkeurig, snel en serieus kantoor voor degenen die problemen met onroerend goed en administratieve problemen in Spanje willen oplossen.
Bovendien spreekt hij alle talen, wat het makkelijker maakt om de procedures te begrijpen.
Je kunt hem volledig vertrouwen.

Bedankt Seb, ik heb het gevraagd aan Google, maar ze gaan spijtig genoeg niet verder dan 5 sterren!
Sorry,
Gérard

Gérard - Frankrijk

Zonder hen was het niet mogelijk!

Ons levensproject was om een residentie op Tenerife te verwerven, maar omdat we Belgisch zijn, behoedzaam, zonder Spaans en Engels te kennen, was de taak moeilijk. We keken op het internet om uit te vinden wie ons ging coachen, een advocaat? Een adviseur? toen kwamen we, zoals jij Seb tegen. Ik las de commentaren en daarna zeiden we: “ja maar zijn het wel echte commentaren”? En we kunnen nu alleen maar zeggen: ga met hen in zee! Omdat zonder hen niets mogelijk zou zijn geweest omdat je zowel eenvoudige als ingewikkelde aankopen hebt. Onze aankoop was enorm moeilijk en de verkoper heeft ons enorm doen zweten, maar Seb is er altijd geweest om elk probleem op te lossen, hij is geduldig, heeft goede raad, luistert en samen met zijn vrouw Kim vormen ze een topteam. De prijs is vrij correct omdat ze ook alle nodige stappen zetten, zoals de overzetting van het water, elektriciteit, NIE nummer, notaris, … het is een echte all-in formule! Nogmaals bedankt Seb en Kim, zonder jullie zou mijn droom geen werkelijkheid geworden zijn! Tot snel, ter plaatse op Tenerife, Corinne en Christophe uit Luik.

Corinne Dehan - België

Professionaliteit

Duidelijke informatie, goede afspraken en alles snel geregeld..
Onze belastingaangifte was in een minimum van tijd professioneel en tegen een redelijke vergoeding afgehandeld.
Top !

Rudy Jaspers - België

De juiste hulp, komt nooit te laat.

Afgelopen januari ben is na vele keren naar Tenerife op vakantie gegaan. ik wilde kijken of ik ook op Tenerife kon gaan wonen en was eigenlijk al even aan het kijken en vele site’s bekeken. Maar zoals iedereen weet, Nieuw leven, nieuwe taal, nieuwe regels, ga zo maar door. niemand kan zeggen dat hij.zij alles weet en hoe alles werkt. Vele mensen vergissen zich hoe en hoeveel werk het is om iets te huren of te kopen op Tenerife. Ik kwam Seb tegen via het internet en besloot om Seb in vertrouwen te nemen en mijn verhaal te vertellen. Nadat we elkaar gesproken hadden zijn we beide gaan kijken of er een woning naar mijn wensen in Tenerife. In eerste instantie had ik een woning gevonden. maar het liep niet lekker en mijn vertrouwen in de eigenaar van het huis werd minder. Nadat Seb er ook een kijkje had genomen, besloot ik eigenlijk al om verder te kijken. Dit had ik nog niet vertelt aan Seb. Op een dag kwam Seb met een perfect huis en wat voor 90% aan mijn wensen voldeed. Seb handelde perfect en ging er kijken en liet mij film’s zien. nadat Seb het een en ander had uitgezocht en besproken had met mij besloten we ervoor te gaan en de eigen naar van de woning in te lichten dat ik interesse had om de woning te huren. Hier hebben we natuurlijk moeten onderhandelen en we kwamen er goed uit. Seb heeft heel goed en professioneel gehandeld. Ik besloot om de eerst volgende mogelijkheid om te verhuizen en de rest van de papierwinkel in orde te maken. Seb weet echt waar hij over praat en zal nooit iemand teleurstellen. De juiste advies te geven en in orde te brengen. Ook nadat ik alles in orde heb, dan nog zal Seb de mensen helpen. Ook het begeleiden van vele aanvragen. Seb weet ook de juiste mensen te vinden om andere dingen in orde te maken. Seb zegt ook de waarheid als een persoon het niet juist heeft. tja, daar moet men wel tegen kunnen. Ik persoonlijk heb zijn advies opgevolgd en daardoor heb ik geen problemen gehad. Ik ken ook mensen die denken.. o dat kan ik wel. Vergeet het maar. men heeft de juiste hulp nodig. Ik persoonlijk raad iedereen Seb aan. Vele mensen kennen Seb ook. Echt ik raad iedereen aan, als men wil verblijven op Tenerife. Praat met Seb, dan weet u het op een correcte manier. Zoals het hoort te zijn. Ook waarschuw ik iedereen. kijk uit, want er lopen ook mensen rond die zeggen dat ze het kunnen regelen. Dan kom je bedrogen uit en u bent veel geld kwijt. Nogmaals….. Praat met Seb en u zal mijn verhaal bevestigen. Doen en niet wachten…………. Met vriendelijke groet, Richard Hietkamp

Richard Hietkamp - België

Zeer vlotte en duidelijke uitleg

Omdat wij toch enkele voorzorgen wilden nemen omtrent de erfenisrechten van ons eigendom hier in Tenerife hebben wij ons laten bijstaan door Seb. We hebben hieromtrent een heel uitgebreide uitleg gehad met verschillende opties en 2 weken later zaten we al bij de notaris om de nodige actes te ondertekenen en dit tegen een zeer goede prijs. Bedankt Seb en Kim!

Hein Derieuw - België

Kwaliteit

Wij hebben met deze mensen de aankoop van ons appartement Op Tenerife gedaan. Zij hebben ook al mijn administratieve handelingen in orde gebracht. Echt top bedrijf en alles wat afgesproken was is uitgevoerd.
Bedankt Kim en Seb

Kenny De Raeymaekers - België

TOP!!!

Dag Seb en Kim,
Klantvriendelijkheid en een uitstekende service naar jullie klanten toe is zeker geen loos begrip bij jullie. Spaanse belastingen met namen als IBI en modelo 210, we konden door de bomen het Spaanse bos niet meer zien. Jullie hebben alles tijdig voor ons in orde gebracht, altijd bereid meer bijkomende info te verstrekken, altijd onder duidelijk nageleefde afspraken. Zelfs een (ver) huisbezoek was niet teveel gevraagd. En dit alles aan een meer dan correcte prijs.
Jullie maken het leven op het paradijselijke eiland nog een heel stuk aangenamer!!!

Marcel en Liliane Bruynseels-Luyten - België

Vlotte service

Zeer goede en vlotte service, ook bij ingewikkelder zaken werd een vlotte afwikkeling gerealiseerd. Zeer klantvriendelijk bedrijf. Ik kan een samenwerking met hen alleen maar aanraden!!

Riki Verbeeck - België

Volgend jaar weer

De wijze waarop professioneel en vriendelijke met ons gecommuniceerd werd, en onze belastingen geregeld is.
Top, volgend jaar weer.

Sylvia - Nederland

Topservice

Topservice! Bedankt Kim voor de vlotte afhandeling van onze vragen en het administratief in orde brengen hiervan. Zeer vlotte dienstverlening!

Dhondt - Moreels - België

Zonder kopzorgen

Belastingen niet resident ingediend bij de fiscus en betaald, zonder kopzorgen voor mij. Bedankt Seb en Kim, wat zou ik zonder jullie doen !

Erika Defryn - België

Professionele aangifte

Na lang zoeken, hebben wij via Seb Leeson & co onze belasting aangifte gedaan !
Heel aardig en snel en ook de prijs is top!
Nu is de stress van ons afgevallen en elk jaar wordt onze aangifte professioneel gedaan!

An Zudok - Nederland

Erg tevreden

Erg tevreden over de service van Seb en Kim. Reageren snel op mail/whatsapp berichten en werken aan een faire prijs.

Steven Maris - België

Correcte service

Beste kim en Seb ,via deze weg wil ik jullIe bedanken voor de snelle, professionele en correcte service. Tot volgend jaar en zal jullie perfecte service zeker verder vertellen. Gr winny

Winny Schools - België

Professionele behandeling

Dit is een club die ik zeker bij vrienden en bekenden zou aanraden. Een heel persoonlijke benadering, professionele behandeling met een kosten overzichtenlijk advies en duidelijke uitleg, maar ook nadat de zaken zijn geregeld blijft de service bestaan.

Dank je wel Kim en Seb

Pieter Ploeg - Nederland

Een snelle en correcte aangifte

Een snelle en correcte aangifte van het modelo 210. Een zorg minder! Dank daarvoor.

Ivo Verhoeven - België

SUPER PROFESSIONEEL/ WARM MENSELIJK

Toen wij in december 2019 ook onze droom wilden nastreven inzake een eigen stekje onder de zon, deden we dat eerst op eigen houtje, samen met een Spaans immokantoor. Heel snel kwamen we tot de conclusie dat we dergelijke beslissing beter niet alleen en zonder begeleiding zouden kunnen doen. Alleen omwille van de taalbarrière. Te laat, maar beter laat dan nooit namen wij contact met Seb en Kim. Zij hebben ons onmiddellijk gerustgesteld en namen ons op sleeptouw. Super professioneel, heel warm en vriendelijk, niks was hen teveel. Omdat we zelf al enkele stappen hadden ondernomen, met de immo, die niet erg soepel waren verlopen, heeft Seb onmiddellijk erg alert gereageerd en de lont uit het kruidvat gehaald. Verder heeft hij ons stap per stap begeleid in de te nemen horden. Heeft fantastisch werk geleverd om ons de gekende valkuilen in Spanje te laten ontwijken. Dankzij Seb en Kim zijn wij eigenlijk als twee toeristen tot bij de notaris gegaan, hebben daar ons handtekening gezet en de sleutels overhandigd gekregen. Tijdje later kregen wij van hen de melding: alles ok, jullie zijn ingeschreven bij alle bevoegde diensten, betalingen naar nutsvoorzieningen en de comunidad zijn gebeurd, verschuldigde betalingen aan de fiscus uitgevoerd.
Nu krijgen wij nog van hem een kaft met daarin alle formulieren omtrent de aankoop.
Ik benadruk graag dat wij zonder hen dit nooit tot een goed einde hadden kunnen brengen. Jullie zijn top! Iemand die beroep doet op jullie hoeft zich echt om niks zorgen te maken. Zelden of nooit dergelijke service mogen ervaren.
Sonja en Dirk

Dirk Van Walleghem - België

Top team

Kim en Seb hebben ons met raad en daad bijgestaan bij het invullen van Modelo 210 .
Zonder dit TOP team zouden we daar zelf nooit in geslaagd zijn om dit tot een goed einde te brengen .
Dankzij de professionele hulp van Seb en Kim zijn we verder zeer goed op de hoogte gebracht via telefoon wat er wel en uiteraard ook NIET
van ons verwacht wordt , en betalen we dus NIET voor hetgeen we niet hoeven te betalen !!
Nogmaals dank Seb en Kim voor de goede zorgen .

Marc en Ria

Devriese - Verswijver - België

Zeer kundig en vriendelijk

Wat vonden wij het spannend om een betrouwbare (aankoop) consulent te vinden op Tenerife. Het was de bedoeling dat wij het appartement van mijn moeder zouden kopen. Niet zo heel spannend zou je denken echter er zaten toch nog wel wat haken en ogen aan. Op facebook hebben wij een berichtje geplaatst met de vraag of er mensen waren die betrouwbare en kundige vaklieden voor ons wisten. De naam van Seb (en Kim) kwam al snel vele malen naar boven. Nu hadden wij wat negatieve ervaringen uit het verleden en dus waren we wat sceptisch. Maar eerlijk is eerlijk, Seb belde mij al vrij snel op en ik voelde gelijk een “klik” tijdens ons gesprek. Op Tenerife een eerste face to face afspraak gemaakt en ook onze zorgen kenbaar gemaakt. Seb en Kim konden deze zorgen weg nemen en we hadden er een goed gevoel bij. Vanaf dat moment heeft Seb alles voor ons in werking gezet en zijn wij vlekkeloos in Januari eigenaar geworden van ons prachtige appartement in Adeje. Van A tot Z heeft dit fantastische koppel alles voor ons geregeld. Er werd zelfs zo snel gereageerd op vragen dat ik het nauwelijks bij kon houden. 😉 Ook nu kunnen we ten alle tijden een beroep doen op Seb en Kim, bij vragen, twijfels noem maar op. We hadden ons niet beter kunnen wensen. Seb en Kim nogmaals bedankt voor jullie fantastische service en hopelijk tot snel op het door ons zo geliefde Tenerife! Patrick en Carola

Patrick en Carola - Nederland

ONGELOOFLIJK!

In juni 2019 besloten wij onze droom waar te maken: verhuizen/emigreren naar Tenerife.
Maar hoe doe je dat?
Na veel zoeken en surfen op internet stuurden wij een mailtje naar Seb Leeson met de vraag of hij hierin iets voor ons zou kunnen betekenen. Hierop volgde direct een zeer plezierig en vertrouwenwekkend telefoongesprek.
Wij besloten Seb te vragen ons bij de hand te nemen en van A-Z te begeleiden.
In oktober maakten wij kennis met Seb en zijn charmante vrouw, Kim.
Daarbij hadden wij een zeer informatief gesprek waarbij Seb ons op een sympathieke manier weer met beide benen op de grond wist te zetten. Seb bracht ons in contact met een betrouwbare en actieve makelaar.
Seb en Kim zijn voor ons aan het werk gegaan.
Toen wij twee weken later weer vertrokken naar NL hadden wij een voorlopig koopcontract voor een appartement en waren alle formaliteiten geregeld.

Sinds eind februari wonen wij in ons appartement op Tenerife.
Met de deskundige begeleiding van Seb Leeson hebben wij onze droom waar kunnen maken.

Superblij en dankbaar zijn wij dat Seb en Kim in ons leven zijn gekomen en zullen blijven!

Jan en Elly Kramer - Nederland

Uiterst deskundig

Seb werd mij ten zeerste aanbevolen vanwege zijn professionaliteit en integriteit. Ik was niet teleurgesteld en vond hem persoonlijk en uiterst deskundig in alle aspecten die te maken hebben met vastgoed. Hij is zeer grondig, betrouwbaar en makkelijk om mee te praten. Zijn hulp bij de aankoop van mijn eigendom was van onschatbare waarde en ik zou hem zonder enige twijfel aan iedereen aanbevelen. Goed gedaan Seb. Kim doet ook zoveel achter de schermen, dus ze vormen een geweldig team.

Joanna Siczek - UK

perfect geholpen

Seb heeft ons perfect geholpen van A tot Z bij de aankoop van ons appartement.

Natalina - Nederland

5 sterren waard

Heel vriendelijke en sympathieke mensen, hebben ons zeer goed geholpen met een testament op te maken. Service is vlotjes! Bedankt.

Louisa - Tenerife

zeer tevreden

Altijd goed advies, en in het Frans! Perfect voor het uitleggen van alles vooraleer tot aankoop van vastgoed over te gaan.

Celine & Jeanluc - Frankrijk

Professioneel met een hoge sympathieke factor

Seb heeft ons meteen gerustgesteld in wat een zeer spannende maar enge tijd was om ons appartement op Tenerife te kopen.
Hij legde elk onderdeel van het proces grondig uit, zodat we het konden begrijpen.
Hij was altijd professioneel, maar hij had ook een hoge sympathieke factor. Een vriendelijke jongeman.
Van begin tot eind kan ik niets fout zeggen over Seb’s service. Zelfs nu is hij er altijd als we hem nodig hebben.
We kregen een zeer professioneel portfolio voorgeschoteld met al ons papierwerk.
Alles wat ik kan zeggen is… Doe het. Het is het beste wat we hebben gedaan en we hebben geen spijt.
Debbie en Gary Day – UK.

Debbie en Gary - UK

Een Professionele en Super betrouwbaar aanrader van ons.

Na jaren zoeken toch ons stulpje gevonden en gekocht December 2019 in Tenerife, en dit alleen maar door de prachtige samenwerking met Seb en ze vrouwke Kim, wij als leek en vol van twijfels, heeft Seb ons erdoor geloosd, niets was hem teveel, elke vraag, elke puntje op paperassen werk, heeft hij ons met zijn altijd mooie glimlach en vol geduld geholpen. Een topmens topteam. En bovenal Service na verkoop !!! Dank u Gilbert en Patricia Momerency X

Patricia en Gilbert - België

Topservice met een glimlach

Verleden jaar hebben wij een appartementje gekocht met een andere makelaar. Dit verliep heel vlot tot we tot de conclusie kwamen dat het enkel en alleen de aankoop was. IBI moest nog geregeld worden en daardoor zijn we op zoek gegaan naar een gestor. Via Tenerife voor Nederlandstaligen hebben we Seb gevonden..

Al na het eerste contact wisten we dat we de juiste persoon gevonden hadden. Alles werd geregeld via email en whatssapp. Wij in Belgie;;;Seb in Tenerife
Seb heeft onze IBI geregeld. Toen zag hij dat onze basura ook niet in orde was….. Valor cadastral opgezocht. Modelo 210 kwam ook aan de orde. Wat zouden wjj doen zonder onze Seb ??? Ook een schenking aan de kinderen kwam aan de beurt.
Nu hebben wij alles in handen gelegd van Seb & Co. Ook weten de kinderen nu met wie ze contact kunnen opnemen later als we er niet meer zijn…..Maar nu zelf nog genieten van het prachtige eilandje. Bedankt Seb en Kim Groetjes Gino, katrien, Aaron en Devine

Katrien - België

Beste Seb en Kim,Super bedankt

Beste Seb en Kim,
Super bedankt voor het invullen van ons modelo 210.
Goede afspraken werden gemaakt en correct uitgevoerd. Top team !!
Nogmaals dank en tot volgend jaar.
Gr Danny

Danny - België

Aan te raden

seb heeft ons zeer goed bijgestaan bij aankoop in Tenerife
alles is perfect verlopen
zekers aan te raden

Koen & Katrien - België

Betrouwbaar en veilig

Na een 20-tal makelaars te hebben gebruikt om onze flat gedurende een jaar te verkopen, hadden we de hoop opgegeven. Toen ontmoette ik Seb. Vanaf het eerste moment kwam hij over als iemand die wist wat hij deed en ook iemand die daadwerkelijk wilde helpen. Hij gaf me tips over hoe ik mijn flat kon laten zien. Ik moet zeggen dat hij altijd professioneel was, legde alles heel duidelijk uit, bracht veel tijd met ons door en hield zelfs daarna contact. Door zijn vaardigheden en inspanningen die hij in de verkoop van onze flat heeft gestoken, zijn we in staat geweest om ons droomhuis te kopen en ons tweede kind te krijgen, dus we kunnen niet dankbaar genoeg zijn. Een echte aardige kerel!! Bedankt Seb, Natalie & Pablo x

Natalie - UK

Efficiënt

Ik waardeer Sebastien’s tussenkomst echt. De informatie is accuraat, duidelijk, herhaald om een perfect en volledig begrip van begin tot eind van de samenwerking te garanderen. Als onderdeel van de schenking die ik hem had opgedragen, was zijn tussenkomst een enorme opluchting voor mij. Niet alleen is hij goed bekend met de lokale wetgeving, maar hij gaat ook zonder aarzeling op zoek naar aanvullende lokale wetgeving die voor ons buitenlanders het verschil maakt. Bovendien vult zijn professionele contactpersoon in België precies aan wat er van hem verwacht wordt op het vlak van belastingcorrectie en recht, wat lang niet altijd voor de hand ligt. Een integer, joviaal, meertalig en vooral: EFFICIENT. Aan te bevelen voor alle soorten administratieve acties (ondersteuning bij aankoop/verkoop/schenkingen/diverse kadastrale onderzoeken/analyse van oude kadastrale documenten, etc.). Zijn partner is een geweldige helpster: een heel mooi team dus, attent en betrokken. Allebei bedankt.

Richard - Belgique

Vriendelijke uitleg

Seb bedankt voor de altijd vriendelijke uitleg. Snel antwoord bij alles en je vele geduld.
Ook fijn jou persoonlijk te kunnen hebben ontmoeten en zullen in de toekomst zeker verder met je samen werken. Groetjes Isabelle en Didier

Isabelle en didier - België

Niets dan lof

Eigenlijk tot nu toe niets dan lof. Per omgaande wordt gereageerd ook laat op de avonden en op zon-en feestdagen! Wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is en dat wordt door mij zeer gewaardeerd. Dan komt daar nog eens kostenloos advies bij, zelfs bij zware materie. Kortom: aanrader.

Meriam - Nederland

Professioneel en betrouwbaar !!

Fantastische hulp bij aankoop van ons appartement! Seb en Kim zijn een Topteam en staan altijd klaar voor je..supervriendelijk en betrouwbaar !
Meer dan 100% aan te raden

Michel - België

Zeer professioneel

Seb heeft ons geholpen toen we ons appartement op Tenerife kochten, hij was erg professioneel en altijd beschikbaar voor ons. We hadden geen problemen, hij zorgde voor alles.
Onlangs hadden we opnieuw contact voor een juridische uitleg, hij nam de tijd om alles in detail uit te leggen en altijd met een glimlach. Hij is een zeer aangenaam en serieus persoon die zonder problemen te vertrouwen is.
Ik kan hem iedereen van harte aanbevelen.

Alonso - France

Geweldige service

Het samen werken met Seb en Kim ivm de aankoop van ons appartement in Tenerife is super goed verlopen en ik kan iedereen aanraden hun te contacteren.
Op alle vlakken is het 100% perfect verlopen. EERLIJKE en vlotte communicatie.
Ons contact blijft en ook op het financiele vlak zijn ze goed in alle informatie in Tenerife.

Walter - België

Model 210

We zijn zeer tevreden van seb
En we raden hem zeker aan
Hij heeft mij geholpen met
Model210
Huurcontracten
En een duidelijke uitleg over schenking van vastgoed
Mvg astrid

Astrid - België

Modelo 210

Ik zocht naar informatie over de fiscale verplichtingen in Spanje. De informatie die Seb over dit onderwerp geeft is klip en klaar.
Zeer professioneel.

Ger - Nederland

Eindelijk wijzer

Wij wilden eens duidelijk weten hoe het wettelijk in elkaar zat op Tenerife ivm toelaten van familie en vrienden op ons app.
Op het internet hadden we al veel verschillende artikelen gevonden, maar we vonden ze toch niet 100% duidelijk.
Na even zoeken zijn we bij Seb terecht gekomen.
Bedankt Seb, voor je uitleg, je aangename babbel en vooral je duidelijke kennis.
Je bent zeker een aanwinst voor velen en deze eilanden.
Carlo en Sabine

Sabine - België

Wij zijn meer dan tevreden

Wij kwamen bij Seb terecht via een bericht op ‘Tenerife voor Nederlandstaligen’. Dankzij hem verliep de aankoop van onze woning zeer vlot. Alle stappen die we dienden te zetten, werden dankzij Seb van begin tot einde perfect opgevolgd. De samenwerking hebben wij als eerlijk en aangenaam ervaren. Ook zijn echtgenote verdient hierin een pluim. Zelfs na aankoop van de woning blijft hij steeds beschikbaar. Kortom, wij zijn meer dan tevreden! Een echte aanrader!!

Marleen en Luc - België

Top service en aanrader voor iedereen

Bij de aankoop van ons huis in Tenerife hebben we gebruik gemaakt van de top service en diensten van Seb. Terwijl we ook via de makelaar van de verkoper dit konden krijgen, raad ik toch iedereen aan om via Seb te werken. Hij heeft geen belang bij wel of niet verkoop en werkt speciaal voor u als koper. Dankzij de samenwerking met hem hebben we zelf geld bespaard. Hij helpt je met de papierwinkel, nie nummer … Hij is steeds bereikbaar en denkt steeds met je mee voor de beste oplossingen voor je aankoop/investering. Als ik nog iets koop op Tenerife dan schakel ik terug Seb hiervoor in.

Serge - België

Top team

Wij wilden een vakantiehuis in Tenerife kopen en we werden via-via naar Seb Lesson doorverwezen en zo ontmoeten we Seb en Kim. Na een uitgebreide toelichting hoe alles draait in Tenerife, wisten we hoe te starten met de huizenjacht.

Hij heeft alles voor ons geregeld, NIE aanvraag, bankrekening openen, alle werkzaamheden na de koop en je te woord staan bij al je vragen. Kortom top service.
Een vertrouwde partij was voor ons zeer belangrijk, me name in die buitenlandse landen met onbekende regelgeving, dus we zouden ze zeker aanraden bij huiskoop. Ze behandelen al je zaken zeer vakkundig en je krijgt de originele documentatie/facturen netjes terug.

Bedankt Seb & Kim voor jullie inzet en hulp.

Wassen en Riadh

Wassen & Riadh - Nederland

Grote hulp en ondersteuning

We hebben Sebastian en zijn team ontmoet tijdens het aankoopproces van ons appartement op Tenerife. Hij was een grote hulp en ondersteuning in alle administratieve procedures. Alles werd op eigen initiatief en zeer snel gedaan. We zijn hier erg dankbaar voor. Het was een zeer aangenaam en ongecompliceerd persoonlijk contact. Sebastian gaf ons zelfs gratis advies en hulp aan het einde van het mandaat, wat we zeker niet vanzelfsprekend vinden. Het was ook zeer nuttig dat Sebastian heel goed Duits spreekt. We kunnen Sebastian en zijn team alleen maar aanbevelen op basis van onze ervaring aan iedereen die geïnteresseerd is.

Joanna and Stefan

Joanna und Karl-Stefan - Deutschland

Gewoon Doen 👍

De tijd en energie die hij steekt voor het volledig afwerken van “een testament” duidt enkel maar hoe professioneel hij is.
Geen enkele vraag is teveel en je krijgt er een duidelijke uitleg over, waar het hart van vol is stoomt de mond duidelijk van over bij Seb.
Wij willen dan ook dit aan iedereen aanraden zodat je met een gerust geweten verder kan genieten in Tenerife.

Zoek je het volgende:
– Professionele aanpak
– Dossier kennis
– Correcte afhandeling

Dan zit je goed bij Seb Leeson & Co

Peter - Spanje

Super professioneel

Seb heeft ons heel goed geholpen om een huurcontract op te maken die conform is in Tenerife. Zelf zou ik het niet gekund hebben en een top snelle afhandeling (op zijn Belgisch).
Waarvoor dank!
Ann en Freddy

Ann - België

Professionele aanpak

Bij deze willen wij Seb Leeson enorm bedanken voor zijn professionele aanpak bij de regeling
van alle papierwerk ivm de aankoop van ons app
Met een zelden geziene gedrevenheid is alles tot in de puntjes in orde gebracht
Lange wachttijden werden vermeden …. een echte aanrader !!!!!
Hartelijke dank Seb
Groetjes
Erwin & Martine Heyse

Martine - België

TOPTEAM

Via veel opzoek werk op het internet, zijn we bij Seb & Co toevallig beland. Onze droom “een appartement” kopen op Tenerife, zat al lang in ons hoofd. De aankoop is niet op de gebruikelijke manier gegaan, en toch goed gekomen, dankzij de hoofdspeler SEB. Hij heeft voor ons alles, maar dan ook alles geregeld. Bank, NIE nr, notaris, erfenis, schilder, ophaling van de meubelen van de vorige eigenaar…..teveel om op te noemen. Dit zouden we nooit alleen klaar gespeeld hebben, ook omdat de taal toch nog een barrière is. Geen vraag was teveel voor Seb. Alle besprekingen gebeurden op een terrasje met een “lekkere ijskoffie” en niet in een saai kantoor. Nogmaals dikke dikke merci om ons zo goed te begeleiden, SEB & CO. En we zien elkaar terug in Gent op de beurs. Tot dan.
Dirk en Katty

Dirk en Katty - België

Professioneel en met de glimlach …

Via vrienden (en met een gelukkig toeval) leerden we Seb en Kim kennen. Wat een kennismakingsgesprekje moest worden (met de uitleg van hun diensten), werd een lange, leuke en interessante namiddag op ons terras. Met veel vertrouwen zijn we met Seb & co in zee gegaan voor de aankoop van ons 2e appartement.
Eenmaal het bod aanvaard door de verkopers, konden Seb & co starten: van het nakijken van de compromis, de voorbereiding voor de ondertekening van de akte, nagaan of er geen openstaande schulden zijn en/of er een lening op het pand zit – en de assistentie bij het ondertekenen van de akte, evenals het overzetten van de tellers … alles wordt door hun gedaan. En dit allemaal voor een zeer correcte prijs.

Zij zorgden voor een vlotte en correcte communicatie, duidelijke afspraken, perfecte afhandeling van alle administratieve verplichtingen, een grapje tussendoor, veel kennis van zaken en de juiste weg … behulpzaam bij elke soort vraag … wat een groot verschil met onze ervaringen bij de eerste aankoop!
Eindresultaat … een map met alle documenten, bewijsstukken en afrekeningen … volledig afgewerkt!
Het was bijzonder fijn op deze (professionele) manier te kunnen samenwerken én in vertrouwen!
Wetgeving, levenslessen, reiservaringen, lekker eten … we hebben nog veel bij te praten!
Bedankt Seb & Kim!

Michèle & Kathleen

Kathleen - België

aanrader

Vlak voor onze derde aankoop in Tenerife leerden we Seb en Kim kennen. Gelukkig!!! We konden onmiddellijk het verschil ervaren met onze vorige gestors.
Professioneel, correct en eerlijk. Niet te vergeten de gastvrijheid en openheid van dit mooie koppel. Geen vraag is hen teveel, altijd bereid om tijd te maken.
Wij zijn deze mensen zeer dankbaar voor de vlotte afhandeling, maar ook zijn zij een aanspreekpunt in onze eigen taal in een land waar de wetgeving toch anders is dan bij ons.
Seb en Kim zijn perfekt op de hoogte van wat reilt en zeilt in Tenerife maar ook van de plaatselijke administratie. Zeer handig. Daarom kan ik iedereen aanbevelen om met deze mensen in zee te gaan om je te begeleiden bij de afhandeling van je aankoop…Last but not least hebben we er een stel leuke vrienden aan overgehouden. John en Rita

John Renders - België

Vakkundig en betrouwbaar

Wij leerden Seb kennen via via, in de zoektocht naar een appartement op Tenerife.
Hij nam de nodige tijd op een informele wijze, op een terrasje, om ons en onze wensen te leren kennen. Al vlug konden al heel wat appartementen in onze zelf gezochte map, de prullenbak in!
De afhandeling en administratie van de aankoop verliep perfect, tot op de puntjes op de i in orde, alles correct op tijd en professioneel! Hoewel hij niet met een kantoor werkt, waar je ontvangen kunt worden, kun je hem voor 200% vertrouwen!
Ook nu nog kunnen we er altijd beroep op doen, voor een vraag, een restaurantje, place to be enz.
Bedankt Seb hiervoor om onze schakel tussen Belgë en Tenerife te blijven!

Tony en Heidi - België

Op en top service

Na een paar rond vragen in groepen van Tenerife op Facebook…. Kwam Seb&Co er als topper uit. Eens contact opgenomen, was de click er meteen 🙂 toffe gast en neemt uitgebreid de tijd om je alles uit te leggen in leken taal. Niet van die fancy woorden gelijk notarissen enzo, waar je toch niets van snapt. Ook tussen de soep en de patatten door gelijk ze hier zeggen… Probeert hij je steeds verder te helpen. Hij begeleid je van begin tot het einde.

Ik kan het niet anders verwoorden dan… “top service”! Jij en jouw team doen dat goed Seb 👍

Carole & Jochem

Carole Mattina - Tenerife

Grondige hulp

Een aantal jaren geleden beslisten wij een appartement te kopen in Tenerife. Wij schreven een twintigtal makelaars aan en de meesten reageerden via e-mail; sommigen ook via de telefoon, waaronder Seb. Op een avond belde hij met de vraag of we een kwartiertje tijd hadden voor hem. Dat kwartiertje werd uiteindelijk 2 uur… Tijdens dat telefoontje overliepen wij alle mogelijke aspecten van een aankoop in Tenerife.

Onze keus was direct genomen : wij hadden hier duidelijk met iemand te doen die zijn vak kent. Dat is ook gebleken in de tijd die hij achteraf bestede om alle mogelijke details op te lossen – o.a. door een tiental appartementen te bezoeken. Op één daarvan waren wij verliefd op het eerste zicht. Wij hebben het dan ook gekocht… nadat Seb een schappelijke prijs ervoor bedongen had. Ook na de koop zorgde hij voor alle documenten die we nodig hadden.

Kortom : Wie kiest voor Seb, kiest voor professionalisme.

Jenny en Harry, Aalst

Jenny en Harry - België

Professioneel

Ook wij hebben Seb leren kennen via mensen die we ontmoetten. Wij waren meteen overtuigd van de positieve instellingen van hem. Hij is behulpzaam en met de nodige kennis van zaken, een goede begeleider, steeds bereikbaar en altijd klaar met feedback. Nogmaals dank voor alle antwoorden op onze vragen. Een voorbeeld voor velen.

Hesius Heraldine - België

Kon niet beter

Door een persoon heb ik Seb ontmoet en die heeft voor mijn aankoop te Tenerife al de papieren winkel gedaan .
Ik kan jullie vertellen alles wat gewoon TOP
alles is volgens afspraak verlopen niks was voor hem te veel.
Hij heeft zelf als ik terug in België was
mijn volledige bundel hier overhandigd.
Hij is echt een aanrader om alles te regelen.
NIET TWIJFELEN HEM GEWOON CONTACTEREN

Weyn Freddy - België

Uw eigen getuigenis bijvoegen kan hier:

Required/Noodzakelijk/Indispensable

Blijf gratis op de hoogte van het laatste vastgoed nieuws in Tenerife met de nieuwsbrief van Seb Leeson & Co. 

Invalid email address
U kan zich ten allen tijde uitschrijven.