Getuigenissen van klanten

Een getuigenis van een andere persoon, hoe goed of slecht ook, zal steeds een invloed hebben op onze eigen besluitvorming. Omdat wij bij Seb Leeson & Co absoluut niets te verbergen hebben en er alle baat bij hebben dat u zich op u gemak voelt en weet dat wij uitstekend werk leveren voor u, kan u hier getuigenissen van onze klanten terugvinden. In een later stadium, als u zelf heeft kunnen ondervinden dat wij steeds het beste voorhebben met uw investering, kan u ook een getuigenis schrijven, dat zouden we ten zeerste appreciëren, en andere mensen ongetwijfeld ook!

Met dank voor het vertrouwen, Seb.

Professionele aanpak

Bij deze willen wij Seb Leeson enorm bedanken voor zijn professionele aanpak bij de regeling
van alle papierwerk ivm de aankoop van ons app
Met een zelden geziene gedrevenheid is alles tot in de puntjes in orde gebracht
Lange wachttijden werden vermeden …. een echte aanrader !!!!!
Hartelijke dank Seb
Groetjes
Erwin & Martine Heyse

Heyse-Bronselaer

TOPTEAM

Via veel opzoek werk op het internet, zijn we bij Seb & Co toevallig beland. Onze droom “een appartement” kopen op Tenerife, zat al lang in ons hoofd. De aankoop is niet op de gebruikelijke manier gegaan, en toch goed gekomen, dankzij de hoofdspeler SEB. Hij heeft voor ons alles, maar dan ook alles geregeld. Bank, NIE nr, notaris, erfenis, schilder, ophaling van de meubelen van de vorige eigenaar…..teveel om op te noemen. Dit zouden we nooit alleen klaar gespeeld hebben, ook omdat de taal toch nog een barrière is. Geen vraag was teveel voor Seb. Alle besprekingen gebeurden op een terrasje met een “lekkere ijskoffie” en niet in een saai kantoor. Nogmaals dikke dikke merci om ons zo goed te begeleiden, SEB & CO. En we zien elkaar terug in Gent op de beurs. Tot dan.
Dirk en Katty

"Dirk Crabbé en Katty Vermeiren

Professioneel en met de glimlach …

Via vrienden (en met een gelukkig toeval) leerden we Seb en Kim kennen. Wat een kennismakingsgesprekje moest worden (met de uitleg van hun diensten), werd een lange, leuke en interessante namiddag op ons terras. Met veel vertrouwen zijn we met Seb & co in zee gegaan voor de aankoop van ons 2e appartement.
Eenmaal het bod aanvaard door de verkopers, konden Seb & co starten: van het nakijken van de compromis, de voorbereiding voor de ondertekening van de akte, nagaan of er geen openstaande schulden zijn en/of er een lening op het pand zit – en de assistentie bij het ondertekenen van de akte, evenals het overzetten van de tellers … alles wordt door hun gedaan. En dit allemaal voor een zeer correcte prijs.

Zij zorgden voor een vlotte en correcte communicatie, duidelijke afspraken, perfecte afhandeling van alle administratieve verplichtingen, een grapje tussendoor, veel kennis van zaken en de juiste weg … behulpzaam bij elke soort vraag … wat een groot verschil met onze ervaringen bij de eerste aankoop!
Eindresultaat … een map met alle documenten, bewijsstukken en afrekeningen … volledig afgewerkt!
Het was bijzonder fijn op deze (professionele) manier te kunnen samenwerken én in vertrouwen!
Wetgeving, levenslessen, reiservaringen, lekker eten … we hebben nog veel bij te praten!
Bedankt Seb & Kim!

Michèle & Kathleen

Kathleen Deruyver

aanrader

Vlak voor onze derde aankoop in Tenerife leerden we Seb en Kim kennen. Gelukkig!!! We konden onmiddellijk het verschil ervaren met onze vorige gestors.
Professioneel, correct en eerlijk. Niet te vergeten de gastvrijheid en openheid van dit mooie koppel. Geen vraag is hen teveel, altijd bereid om tijd te maken.
Wij zijn deze mensen zeer dankbaar voor de vlotte afhandeling, maar ook zijn zij een aanspreekpunt in onze eigen taal in een land waar de wetgeving toch anders is dan bij ons.
Seb en Kim zijn perfekt op de hoogte van wat reilt en zeilt in Tenerife maar ook van de plaatselijke administratie. Zeer handig. Daarom kan ik iedereen aanbevelen om met deze mensen in zee te gaan om je te begeleiden bij de afhandeling van je aankoop…Last but not least hebben we er een stel leuke vrienden aan overgehouden. John en Rita

John Renders

Vakkundig en betrouwbaar

Wij leerden Seb kennen via via, in de zoektocht naar een appartement op Tenerife.
Hij nam de nodige tijd op een informele wijze, op een terrasje, om ons en onze wensen te leren kennen. Al vlug konden al heel wat appartementen in onze zelf gezochte map, de prullenbak in!
De afhandeling en administratie van de aankoop verliep perfect, tot op de puntjes op de i in orde, alles correct op tijd en professioneel! Hoewel hij niet met een kantoor werkt, waar je ontvangen kunt worden, kun je hem voor 200% vertrouwen!
Ook nu nog kunnen we er altijd beroep op doen, voor een vraag, een restaurantje, place to be enz.
Bedankt Seb hiervoor om onze schakel tussen Belgë en Tenerife te blijven!

Tony en Heidi

Op en top service

Na een paar rond vragen in groepen van Tenerife op Facebook…. Kwam Seb&Co er als topper uit. Eens contact opgenomen, was de click er meteen 🙂 toffe gast en neemt uitgebreid de tijd om je alles uit te leggen in leken taal. Niet van die fancy woorden gelijk notarissen enzo, waar je toch niets van snapt. Ook tussen de soep en de patatten door gelijk ze hier zeggen… Probeert hij je steeds verder te helpen. Hij begeleid je van begin tot het einde.

Ik kan het niet anders verwoorden dan… “top service”! Jij en jouw team doen dat goed Seb 👍

Carole & Jochem

Carole Mattina

Grondige hulp

Een aantal jaren geleden beslisten wij een appartement te kopen in Tenerife. Wij schreven een twintigtal makelaars aan en de meesten reageerden via e-mail; sommigen ook via de telefoon, waaronder Seb. Op een avond belde hij met de vraag of we een kwartiertje tijd hadden voor hem. Dat kwartiertje werd uiteindelijk 2 uur… Tijdens dat telefoontje overliepen wij alle mogelijke aspecten van een aankoop in Tenerife.

Onze keus was direct genomen : wij hadden hier duidelijk met iemand te doen die zijn vak kent. Dat is ook gebleken in de tijd die hij achteraf bestede om alle mogelijke details op te lossen – o.a. door een tiental appartementen te bezoeken. Op één daarvan waren wij verliefd op het eerste zicht. Wij hebben het dan ook gekocht… nadat Seb een schappelijke prijs ervoor bedongen had. Ook na de koop zorgde hij voor alle documenten die we nodig hadden.

Kortom : Wie kiest voor Seb, kiest voor professionalisme.

Jenny en Harry, Aalst

Jenny en Harry

Professioneel

Ook wij hebben Seb leren kennen via mensen die we ontmoetten. Wij waren meteen overtuigd van de positieve instellingen van hem. Hij is behulpzaam en met de nodige kennis van zaken, een goede begeleider, steeds bereikbaar en altijd klaar met feedback. Nogmaals dank voor alle antwoorden op onze vragen. Een voorbeeld voor velen.

Hesius Heraldine

Kon niet beter

Door een persoon heb ik Seb ontmoet en die heeft voor mijn aankoop te Tenerife al de papieren winkel gedaan .
Ik kan jullie vertellen alles wat gewoon TOP
alles is volgens afspraak verlopen niks was voor hem te veel.
Hij heeft zelf als ik terug in België was
mijn volledige bundel hier overhandigd.
Hij is echt een aanrader om alles te regelen.
NIET TWIJFELEN HEM GEWOON CONTACTEREN

Weyn Freddy

Uw eigen getuigenis bijvoegen kan hier:

Noodzakelijk

Wat is uw volledige naam aub?
Uw email adres?
Een passende titel voor uw getuigenis
Wat vond je van ons? Hebben we ons werk goed gedaan?
.

Blijf gratis op de hoogte van het laatste vastgoed nieuws in Tenerife met de nieuwsbrief van Seb Leeson & Co. 

Invalid email address
U kan zich ten allen tijde uitschrijven.