Waarom zou u een beroep op ons moeten doen?

Een onafhankelijke vastgoed consultant is geen makelaar. Wij gaan dus niet met u in onze auto rondrijden en naar vastgoed kijken. Wij bieden onze klanten a-la-carte diensten aan, gebaseerd op uw noden en verrekend per uur of met een forfait voor specifieke diensten. De makelaar is gespecialiseerd in het zoeken en aanbieden van vastgoed dat aan uw noden voldoet. De vastgoed consulent is gespecialiseerd in de begeleiding, vertalingen en de papierwinkel die gepaard gaan bij vastgoed transacties in een vreemd land. Niettegenstaande verschillende makelaars dit ook zullen aanbieden, is het ten zeerste aanbevolen om hiervoor op een externe partner beroep te doen. Hiervoor kan u dus bij ons terecht. U kan getuigenissen van klanten lezen of blog artikels lezen van waarom met ons samenwerken een goed idee is.

Dit heeft als groot voordeel dat u als toekomstige kandidaat koper van vastgoed in Tenerife niet gebonden bent van enkel en alleen maar te werken met makelaars die uw taal spreken. Wij zullen de brug vormen tussen u en de makelaar en/of de eigenaar en natuurlijk de notaris. Ongeacht of zij Nederlands spreken of niet, wij zijn er voor u en zorgen voor de vertalingen en uw rechten. Dit geeft u dus als klant véél meer flexibiliteit, en geeft u tevens de garantie dat wij voor uw belangen instaan!

Als potentiële verkoper van vastgoed geeft u dit ook de mogelijkheid om van onze diensten gebruik te maken, zonder de tussenkomst van een makelaar indien u dit zou wensen. Stel nu dat u al een kandidaat koper heeft om uw woning aan te verkopen? Wij zorgen voor de wettelijke afhandeling van uw verkoop, wij staan echter niet in voor het zoeken naar potentiële kopers en organiseren geen bezichtigingen van uw pand.  Een perfecte plek om uw vastgoed aan te bieden kan u terugvinden op www.vastgoedintenerife.com

Welke uw intenties ook zijn, neem contact met ons op en we staan u graag vrijblijvend te woord om u uit te leggen wat we voor u kunnen betekenen.

Wat kosten wij?

Onze dienstverlening is onovertroffen. Onze dienstverlening is persoonlijk. Uw tevredenheid is onze prioriteit! U kan getuigenissen van andere klanten lezen om u een beeld te vormen van wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen.

U wenst met ons samen te werken voor één of meerdere projecten in Tenerife of elders op de Canarische Eilanden of Spanje? Prachtig! We hebben verschillende informatieve artikels en tevens ook blogartikels geschreven en op deze website gepubliceerd om u al goed op weg te helpen. Zo is er een artikel omtrent het aanschaffen van nieuwbouw, over de aanschaf van vastgoed in Tenerife in het algemeen, over het nut van een testament en niet te vergeten over de fiscale gevolgen van uw aankoop zowel in België als in Spanje.

Maar wat zijn de kosten? 

Onze prijzen zijn gebaseerd op de werkzaamheden die we voor u gaan verrichten. Wij willen de kosten betaalbaar houden voor u. Wij werken met forfaits. De kosten zullen dus zeer duidelijk en transparant zijn. U zal exact weten wat u kan verwachten voor welke prijs. Geen verrassingen, geen verdoken kosten. Neemt u aub contact met ons op voor een actuele prijsopgave.

Blijf gratis op de hoogte van het laatste vastgoed nieuws in Tenerife met de nieuwsbrief van Seb Leeson & Co. 

Invalid email address
U kan zich ten allen tijde uitschrijven.