Een vraag die ons vaak gesteld wordt, is waar ons kantoor gelegen is. Niet verwonderlijk, daar het beroep van een advocaat, juridisch adviseur of consulent vaak gepaard gaat met een saai kantoor, met boeken vol wetteksten, onnatuurlijk licht en oncomfortabele stoelen. Om nog maar te zwijgen van de parkeerproblematiek en de onmogelijke uren om een afspraak te maken.

Bij Seb Leeson & Co hebben we hier een oplossing voor gevonden… Wij verplaatsen ons! Wij werken volgens het principe van de “consulent aan huis”.

We komen tot bij u thuis, in een gezellig cafeetje of een restaurant, op een terras of zelfs tot op het strand. We zijn immers in Tenerife, wie wil er nu binnen in een saai kantoor over serieuze zaken spreken, terwijl dit in een veel aangenamere omgeving ook evengoed kan?! Ons kantoor is dus daar waar het u het beste uitkomt! De grote voordelen hiervan zijn dat we extreem flexibel kunnen werken, dat we niet gebonden zijn aan een normale werkweek van maandag tot vrijdag en al helemaal niet aan een uurpatroon van 9 tot 5.

Nee, we hebben geen openbaar kantoor en zijn er best fier op! We zijn er voor u, daar waar u ons nodig heeft, wanneer het u uitkomt. Welkom bij de consulent van de 21ste eeuw! Neem dus gewoon contact op voor een afspraak bij u in de buurt.

Toch curieus waar we werken en waar je ons kan vinden? We hebben ons kantoor gelegen in de gemeente van Fasnia, meer bepaald in het dorpje van La Zarza, op 700m boven zeeniveau en op enige afstand van zowel het zuiden als de hoofdstad.

Blijf gratis op de hoogte van het laatste vastgoed nieuws in Tenerife met de nieuwsbrief van Seb Leeson & Co. 

Invalid email address
U kan zich ten allen tijde uitschrijven.