Ons team

Als onafhankelijk Nederlandstalig multidisciplinair juridisch en fiscaal kantoor bestaande uit advocaten, een boekhouder en meertalige consulenten zijn wij uw partner voor alle juridische, bureaucratische en fiscale procedures in Spanje!

Ons team is gedreven om u bij te staan in uw eigen taal. 

Uw eigen getuigenis over onze dienstverlening kan u helemaal onderaan deze pagina bijvoegen, of via Google.

SEB LEESON
SEB LEESON
KIM VAN AERDE
KIM VAN AERDE
FABIENNE HOOGELAND
FABIENNE HOOGELAND

ADVOCATEN

CORINA COBO ORTEGANO
CORINA COBO ORTEGANO
IRENE GONZALEZ GARCIA
IRENE GONZALEZ GARCIA
DAURA LINARES DORTA
DAURA LINARES DORTA

CONSULENTEN VASTGOEDTRANSACTIES

SARAH BOS
SARAH BOS
NADINE PORSCHE
NADINE PORSCHE
NATALIE PEÑA GONZALEZ
NATALIE PEÑA GONZALEZ

BOEKHOUDING & FISCALITEIT

JADE KAY (no residentes)
JADE KAY (no residentes)
ALBERTO TOMÉ (laboral)
ALBERTO TOMÉ (laboral)
DPTO FISCAL
DPTO FISCAL

Getuigenissen van klanten

Een getuigenis van een andere persoon, hoe goed of slecht ook, zal steeds een invloed hebben op onze eigen besluitvorming. Omdat wij bij Seb Leeson & Co absoluut niets te verbergen hebben en er alle baat bij hebben dat u zich op u gemak voelt en weet dat wij uitstekend werk leveren voor u, kan u hier getuigenissen van onze klanten terugvinden. U kan tevens getuigenissen op Google lezen. In een later stadium, als u zelf heeft kunnen ondervinden dat wij steeds het beste voorhebben met uw investering, kan u ook een getuigenis schrijven, dat zouden we ten zeerste appreciëren, en andere mensen ongetwijfeld ook!

Met dank voor het vertrouwen, Seb.

5.0
Gebaseerd op 319 beoordelingen
powered by Google
rudi agten
rudi agten
22:04 08 Aug 23
Greta Buttiens
Greta Buttiens
11:13 08 Aug 23
zeer goeie info op de gestelde vragen. Correcte afhandeling van de gevraagde zaken. 5 sterren is te weinig. Wij geven 10 sterren
Maggie Mattes
Maggie Mattes
18:32 07 Aug 23
Top 🦋 Altijd perfect voorbereid en zorgt voor alles 👍❤️ al voor de 3e keer gebruikt. Veel dank Kim en Sebastian en personeel..
Virginie Swaegers
Virginie Swaegers
12:21 07 Aug 23
Wij zijn zeer tevreden van de snelle, correcte, duidelijke en eerlijke werking van Seb Leeson consulting. De perfecte adviseur voor uw aankoop in Tenerife!
Benny Stockman
Benny Stockman
16:43 04 Aug 23
We zijn hun erg dankbaar voor het professionele en de snelle service van Seb en zijn voltallig team. Zeer correcte en betrouwbare service van A tot Z !Echt een aanrader !!!Hartelijk dank om al onze wensen tot een goed einde te brengen.Fam. VAN DEN BERGHE Anja - België
Hein Derieuw
Hein Derieuw
14:13 11 Jul 23
Wij hebben samengewerkt met Seb Leeson voor de aankoop (zonder makelaar)van een appartement in Tenerife. Zij bieden u een super service en uitgebreide uitleg. Alles wordt voor u geregeld. Met speciale dank aan Sarah, heel vriendelijke en bekwame dame.
Yari Lemaire
Yari Lemaire
11:16 04 Jun 23
Perfecte service, wij hebben net een stuk grond gekocht vanuit België, door middel van volmachten maken zij alles helemaal perfect in orde voor u. Wilt u een stuk grond, appartement of huis kopen in Tenerife en weet u niet waar u moet beginnen, dan is Seb Leeson Consulting de perfecte keuze voor u. Ook een zeer grote kennis van talen en op gebied van communicatie zijn ze zeer goed! Zeer tevreden klant
Anneleen
Anneleen
13:44 26 Mar 23
Nog nooit een aankoop gedaan die zo vlot en snel verliep. Seb & zijn team werken snel en efficiënt. Ze maken tijd voor hun klanten en geven duidelijke info in mensentaal. Ze doen vooral aan 'ontzorgen' zodat je zorgenvrij een aankoop in het buitenland kan doen. Ook erg fijn om in de eigen taal geholpen te worden, maar het is vooral hun persoonlijke aanpak waar ze voor mij het verschil maken! Ik kan hen ten zeerste aanraden.
Bekijk alle beoordelingen

Blijf gratis op de hoogte van het laatste vastgoed nieuws in Tenerife met de nieuwsbrief van Seb Leeson & Co. 

Invalid email address
U kan zich ten allen tijde uitschrijven.