Ons team

Ons juridisch kantoor is gevestigd in Spanje en we bedienen met trots een diverse en internationale klantenkring. Onze kracht ligt in de gezamenlijke expertise, toewijding en diversiteit van onze teamleden.

Waarom voor Seb Leeson Legal Group kiezen?

Diverse Achtergronden: Onze teamleden komen uit diverse culturele achtergronden en zijn bedreven in meerdere talen, wat ons uniek geschikt maakt om de behoeften van onze internationale cliëntèle te begrijpen en aan te pakken.

Innovatief Denken: We zijn trots op het vermogen van ons team om buiten de kaders te denken en creatieve oplossingen te bieden voor complexe juridische kwesties.

Samenwerkingsaanpak: We geloven in de kracht van samenwerking, waarbij elk teamlid zijn expertise inbrengt om te zorgen voor uitgebreide juridische ondersteuning.

Cliëntgerichte Filosofie: Elk lid van ons team is toegewijd aan het opbouwen van sterke, langdurige relaties met onze cliënten en het bieden van een persoonlijke benadering van hun juridische behoeften.

We zijn meer dan alleen een juridisch kantoor; we zijn een hecht team van gepassioneerde individuen die diep toegewijd zijn aan het bedienen van onze cliënten en het leveren van eersteklas juridische diensten. Wanneer u Seb Leeson Legal Group kiest, krijgt u toegang tot een team van juridische experts die klaar staan om zich in te zetten voor uw beste belangen.

Leer ons team beter kennen door een consultatie met ons in te plannen. We kijken ernaar uit om te begrijpen hoe we u kunnen helpen bij uw juridische behoeften in Spanje. Uw succes is ons succes, en ons team staat klaar om u in elke stap van het proces te ondersteunen.

Laat ons u voorstellen aan de leden die van Seb Leeson Legal Group de betrouwbare juridische partner maken die het vandaag de dag is:

SEB LEESON
SEB LEESON
KIM VAN AERDE
KIM VAN AERDE

ADVOCATEN

JANET ORTA TRUJILLO
JANET ORTA TRUJILLO
MARINE VANDEPUTTE
MARINE VANDEPUTTE
DAURA LINARES DORTA
DAURA LINARES DORTA

CONSULENTEN

SARAH BOS
SARAH BOS
MIRJAM KEUNING
MIRJAM KEUNING
NADINE PORSCHE
NADINE PORSCHE
NICOLE FISCHER
NICOLE FISCHER

BOEKHOUDING & FISCALITEIT

JADE KAY (no residentes)
JADE KAY (no residentes)
ALBERTO TOMÉ (laboral)
ALBERTO TOMÉ (laboral)
DPTO FISCAL
DPTO FISCAL

Getuigenissen van klanten

Duidelijk, snel, persoonlijk en accuraat. Heel tevreden van de professionele begeleiding.
Bruno R.
Bruno R.
1708691911
Super goede service alles tiptop in orde , heel vriendelijke mensen en zeer gedienstig ,top bedrijfjeAanrader voor iedereen
Dirk C.
Dirk C.
1708683983
Een fantastisch kantoor. Betrouwbaar en accuraat.Echt aan te bevelen!
kre I.
kre I.
1708508282
Super team. Vlot en snel. Up to date met alle juridische info. Fijne ervaring, content dat we met hun buro gewerkt hebben.
Patrick B.
Patrick B.
1708265308
Kort op de bal en professionele kennis van zaken.Vlot contact en bij vragen een duidelijk antwoord.Prettig om zo zaken te kunnen doen.
siegmund E.
siegmund E.
1707907448
Onze terughoudendheid om schenking van vastgoed in handen te geven van derden, bleek ongegrond.Het professionalisme maar ook het kunnen spreken in onze eigen moedertaal, trok ons over de streep.Achteraf gezien raden we iedereen aan om toch de stap te wagen naar Sebleeson want er komt toch heel wat bij kijken hoor.Door kort op de bal te spelen en afspraken correct na te leven, was ons dossier in zeer aanvaardbare tijd in orde.Wat naar spaanse normen niet evident is.Ik heb alleen maar goeie ervaringen met het in zee gaan met Sebleeson.En ik mag spreken in naam van mijn beide ouders, mijn zus & mezelf.
Giovanni S.
Giovanni S.
1707731437
Uno de los mejores en el sector con diferencia.Lo recomiendo al 100% fiable.
francis L.
francis L.
1707479417
Superbe service,superbe équipe.Merci Irene,Merci MarineMerci SébastienA conseillerFrancis
Annie C.
Annie C.
1707478692
Très bon service, professionnalisme à tout point de vue ,superbe équipe.A recommander!Merci à Vous,Francis et Annie
Linda J.
Linda J.
1706691328
We have recently purchased a property in Tenerife and Seb Leeson was our solicitor.Nadine represented us and was a joy to work with , she is so professional and hard working.Everything went so smoothly on the day of signing within the beautiful offices overlooking the sea.We would definitely recommend Seb Leeson and the super efficient Nadine!
Sabine L.
Sabine L.
1706636289
Bedankt voor de vlotte behandeling van onze overname en de deskundige uitleg die we van u en uw medewerkers mochten ervaren . Het was top
Carine S.
Carine S.
1706280994
Op aanraden van vrienden gebruik gemaakt van de diensten van Seb Leeson. Top firma! Heel vriendelijk, correct en professioneel. Een grote hulp!
Rene S.
Rene S.
1706178295
als was in orde en in vertrouwen afgehandeld bedankt seb en kim
Jan De R.
Jan De R.
1706032688
Opnieuw snel afgehandeld, perfecte service. Bedankt! Tot de volgende.
Walter De W.
Walter De W.
1705263305
Zeer goede begeleiding en stipte afhandeling van onze 2 dossiers.Sarah, die onze dossiers heeft behandeld, was altijd bereikbaar en we kregen altijd een correct antwoord bij onze vragen.Altijd vriendelijk en beleefd, altijd hulpvaardig.Een echte aanrader, vertrouwelijk en perfecte kennis van zaken 👌
Yves S.
Yves S.
1705171222
Kurt V.
Kurt V.
1704636665
Alles perfect verlopen zonder zorgen bij aankoop. Bedankt MirjamRaad iedereen jullie bureau aan 👍
Mari M.
Mari M.
1704270206
Un super service, des très bons conseils pour acheter en toute sécurité notre maison. Un cabinet d'avocats avec un personnel très agréable et sympathique, qui par leur compétences protègent l'intérêt de leur clients. Je recommande fortement. Encore un Grand Merci. Mariana et EugenGran servicio, muy buenos consejos para comprar nuestra casa de forma segura. Un Grupo de Abogados con un personal muy agradable y amigable, que a través de sus habilidades protegen los intereses de sus clientes. Te lo recomiendo mucho. Otro gran agradecimiento. Mariana y Eugen
Sabine D.
Sabine D.
1703856874
Wij hebben zopas een studio aangekocht op Tenerife en hebben hiervoor een beroep gedaan op het kantoor Sebleeson. We werden gedurende het volledige traject geholpen door Sarah. Een zeer vriendelijke, joviale en correcte dame die ons bij elk obstakel met goede raad en daad bijstond. Zij volgde het volledige proces van aankoop van zeer dichtbij op en was altijd beschikbaar om onze vragen en opmerkingen ter harte te nemen. Wij zijn uitermate tevreden van haar geleverd werk, ze heeft alle moeite van de wereld gedaan om alles vlot te laten verlopen en is daar uiteindelijk ook in geslaagd. Bedankt Sarah! Eddy&Sabine
Yolande B.
Yolande B.
1703775517
Zeer professionele groep mensen. In november huurcontract opgesteld, nu mijn 210 ingevuld.Alles correct en volgens tijdsschema; niet onbelangrijk als je slechts enkele dagen op het eiland bent. Topservice.
Didier De N.
Didier De N.
1702802873
Sinds kort samenwerking met. Ik ben zeer aangenaam verrast van de vlotte en correct aanpak. Bravo
Elisabeth E.
Elisabeth E.
1702662289
Ich kann die Firma Seb Leeson nur empfehlen .Das ganze Team arbeitet effizient und korrekt und sind zudem noch super nett !Was noch noch sehr vorteilhaft ist , Sie sprechen auch deutsch !⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ gebe ich gerne !
INGRID VAN C.
INGRID VAN C.
1702565062
Absolute top, alles wordt voor jou professioneel in orde gebracht op een zo kort mogelijke tijd. Super vriendelijke ontvangst en je kan er met iedere vraag of indien je over iets onzeker bent altijd terecht.Het is een ongelofelijk team.Prettige feestdagen voor het ganse team.Groetjes,Luc en Ingrid Vercauteren Van Campenhout
Hildegard B.
Hildegard B.
1702560938
Zeer vriendelijk en correcte service,prima team!
js_loader

Blijf gratis op de hoogte van het laatste vastgoed nieuws in Tenerife met de nieuwsbrief van Seb Leeson & Co. 

Invalid email address
U kan zich ten allen tijde uitschrijven.