Sleutelbeheer in Tenerife

Voor onze klanten doen wij ook sleutelbeheer in Tenerife. Tenerife ligt namelijk niet naast de deur en valt de buurman wel te vertrouwen? Zal de “vriend” hier binnen een jaar nog wel wonen enz. Met andere woorden, een vertrouwenspersoon die een reservesleutel heeft van uw woning is geen overbodige luxe. Daarom ook dat wij sleutelbeheer in Tenerife aanbieden aan onze klanten. De diensten die we aan  eigenaars van een tweede verblijf in Tenerife aanbieden zijn de volgende:

  • Wij bewaren uw (reserve)sleutel op een veilige en betrouwbare plek

  • Opfrissen van uw woning voor aankomst, aanzetten elektriciteit en water

  • Frigodienst: de cava staat fris, de kasten zijn gevuld en u kan meteen genieten bij aankomst!

  • Poetsen na verblijf

Sleutelbeheer in Tenerife: Het louter aanwezig zijn van een reservesleutel in Tenerife van uw vastgoed zal u een gerust gevoel geven. U bent op verlof maar verliest uw sleutels, of erger nog, ze worden gestolen. U kan ons steeds bellen en binnen de kortste keren staan we bij u, mét uw reservesleutel. Sleutelbeheer in Tenerife door Seb Leeson & Co is dus geen overbodige luxe en kan u een hoop hoofdpijn voorkomen.

Indien gewenst zullen we ook uw vastgoed opfrissen en zelfs voor u gaan winkelen vooraleer u of uw gasten aankomen. U kan dan ook meteen genieten van uw tweede verblijf! De frigo is gevuld, de champagne staat fris, alles is netjes en verfrist en de elektriciteit en water zijn aangezet. U komt thuis als God in Frankrijk. Of als VIP in Tenerife.

Ook de poets kan door ons verzorgd worden, zodat u écht volledig kan genieten van uw buitenverblijf en geen minuut moet bezig zijn met onaangename zaken. U bent immers op verlof! En wat beter dan op verlof te zijn in uw eigen tweede woning met alle faciliteiten die wij u aanbieden?

Seb Leeson & Co zal instaan voor een heerlijk en onbezorgde aankomst in uw woning in Tenerife. Van verluchting en opfrissing van uw woning, tot het vullen van de frigo en alles poetsen na uw vertrek. We zorgen ervoor dat u een zorgeloze vakantie beleeft in uw tweede verblijf! Neem contact met ons op voor meer informatie aangaande deze diensten. 

sleutelbeheer tenerife

Blijf gratis op de hoogte van het laatste vastgoed nieuws in Tenerife met de nieuwsbrief van Seb Leeson & Co. 

Invalid email address
U kan zich ten allen tijde uitschrijven.