Spaanse vennootschap: Bent u geïnteresseerd in het uitbreiden van uw zakelijke activiteiten naar Spanje? Overweegt u om een Spaanse vennootschap op te richten? Zo ja, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team is dé expert in het begeleiden van ondernemers bij het oprichten van een Spaanse vennootschap. Onze uitgebreide ervaring in accountancydiensten en juridische expertise stelt ons in staat om uw droom van een bloeiend bedrijf in Spanje te realiseren.

Wat is een spaanse vennootschap?

Een Spaanse vennootschap, ook wel bekend als “Sociedad Limitada” (SL) of “Sociedad Anónima” (SA), is een rechtspersoon die in Spanje kan worden opgericht om commerciële activiteiten uit te voeren. Het oprichten van een Spaanse vennootschap biedt tal van voordelen, zoals beperkte aansprakelijkheid voor de eigenaren, fiscale voordelen en toegang tot de Europese markt. Spanje heeft zich bewezen als een aantrekkelijke bestemming voor internationale ondernemers die willen profiteren van het gunstige ondernemingsklimaat en de strategische locatie.

Hoe richten wij uw Spaanse vennootschap op?

Wij begrijpen dat het oprichten van een vennootschap in een ander land een complex proces kan zijn. Daarom hebben we een team van deskundige accountants en ervaren juridische professionals die u stap voor stap begeleiden door het oprichtingsproces. Onze aanpak omvat:

 • Advies op maat: Voordat we aan de slag gaan, zullen onze adviseurs met u samenwerken om uw zakelijke doelen en behoeften te begrijpen. Op basis daarvan zullen we de meest geschikte vennootschapsstructuur voor uw situatie aanbevelen.

 • Snel en Efficiënt: Ons team begrijpt dat tijd essentieel is in het bedrijfsleven. Daarom streven we ernaar om uw Spaanse vennootschap binnen enkele dagen volledig operationeel te maken. We nemen het administratieve werk uit handen, zodat u zich kunt richten op het laten groeien van uw bedrijf.

 • Juridische Diensten via volmacht: U hoeft niet persoonlijk naar Spanje te reizen. Met behulp van een volmacht kunnen onze ervaren advocaten alle juridische procedures namens u afhandelen.

 • Minimum Kapitaal: Houd er rekening mee dat het wettelijk vereiste minimumkapitaal voor een Spaanse vennootschap €3.000 is. Onze experts zullen u begeleiden bij het beheer van dit aspect van de oprichting.

 • Bankrekening: We zullen ook zorgen voor de opening van de bankrekening van uw bedrijf bij een gerenommeerde Spaanse bank.

 • CIF (BTW) Nummer: Wij zorgen ervoor dat uw vennootschap een CIF (BTW) nummer krijgt, waardoor u kunt deelnemen aan zakelijke activiteiten en transacties.

 • Belastingaangiften en Administratie: Na de oprichting van uw Spaanse vennootschap zorgen onze accountants voor een vlekkeloze financiële administratie. We houden uw boeken bij, stellen belastingaangiften op en zorgen ervoor dat u voldoet aan alle wettelijke vereisten, inclusief de kwartaal- en jaarlijkse belastingaangiften.

Waarom met ons werken?

Met jarenlange ervaring in het assisteren van internationale klanten bij het oprichten van Spaanse vennootschappen, hebben we een bewezen staat van dienst opgebouwd. Ons team van experts combineert diepgaande kennis van de Spaanse zakelijke wetgeving met praktische ervaring in accountancy en bedrijfsbeheer. Wanneer u voor ons kiest, kunt u rekenen op:

 • Maatwerk: We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we oplossingen op maat die perfect passen bij uw bedrijfsdoelen.

 • Betrouwbaarheid: Onze betrouwbare en transparante aanpak zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw vennootschap en financiële situatie.

 • Tijdsbesparing: Door ons in te schakelen, kunt u kostbare tijd besparen die u kunt besteden aan het uitbreiden van uw activiteiten en het ontwikkelen van uw marktstrategie.

 • Volledige Service: Van juridische diensten tot accountancy, we bieden een allesomvattende service om uw oprichtingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bent u klaar om de stap te zetten naar het snel oprichten van een Spaanse vennootschap? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team van experts. Wij staan klaar om u te begeleiden door het proces, vanaf de oprichting tot aan het volledig operationeel maken van uw nieuwe bedrijf in Spanje. Uw succes is onze prioriteit. Samen kunnen we uw zakelijke dromen realiseren en uw aanwezigheid op de Spaanse markt versterken.

Wacht niet langer en laat ons u helpen bij het snel oprichten van uw Spaanse vennootschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken voor uw internationale zakelijke avontuur!

spaanse vennootschap