KLEIN TEAM. GROOTSE PRESTATIES.

De getuigenissen van klanten spreken voor zich, wie met ons in zee gaat krijgt top kwaliteit aan een betaalbare prijs en kan gerust zijn dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Zonder onaangename verrassingen.

Mét garanties.

Seb Leeson team

SEB LEESON

VASTGOEDCONSULENT

Seb heeft een uitgebreid netwerk in onder andere de advocatuur en het notariaat op Tenerife en werkt nauw samen met de verschillende overheidsinstanties en andere diensten om alle projecten tot een goed einde te brengen. Gespecialiseerd in de begeleiding bij aan- of verkoop, schenkingen en erfeniskwesties en het regelmatig volgen van bijscholingen en universitaire cursussen in binnen- en buitenland garanderen topprestaties.

Martine Kirschen team

MARTINE KIRSCHEN

JURISTE

Met meer dan 40 jaar in het Notariaat en talloze ultra grote gerealiseerde projecten, is Martine de referentie bij uitstek inzake notarieel vastgoed. Zij is momenteel werkzaam als juriste bij het Notariskantoor Boeykens en Guldemont te Antwerpen en helpt voornamelijk onze Belgische klanten met aktes en documenten wanneer er iets in België dient te gebeuren.

Kim van Aerde team

KIM VAN AERDE

MEDEWERKSTER

Kim is onze all round medewerkster en verzorgt de contacten van Seb Leeson & Co en is ook ons zonnetje in huis. Regelmatig te zien aan de zijde van Seb, of het verzorgen van de belastingaangiftes van de niet residenten met vastgoed in Spanje, ze is steeds in de weer om onze klanten bij te staan met raad en daad!

CONTACTEER ONS
team-footer

Blijf gratis op de hoogte van het laatste vastgoed nieuws in Tenerife met de nieuwsbrief van Seb Leeson & Co. 

Invalid email address
U kan zich ten allen tijde uitschrijven.