KLEIN TEAM. GROOTSE PRESTATIES.

De getuigenissen van klanten spreken voor zich, wie met ons in zee gaat krijgt top kwaliteit aan een betaalbare prijs en kan gerust zijn dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Zonder onaangename verrassingen.

Mét garanties.

Seb Leeson team

SEB LEESON

CONSULENT

Na zijn economische studies in Antwerpen, is Seb aan de slag gegaan bij de Belgische overheid. Na een interessante loopbaan is hij echter verhuisd naar Tenerife, om er zijn eigen vastgoed consultancy op te starten. Hij is gespecialiseerd in de begeleiding bij aan- of verkoop van vastgoed, schenkingen en erfenissen en onderhoudt zeer nauwe banden met het notariaat in binnen- en buitenland. Seb is tevens houder van onder andere het prestigieuze certificaat “Real Estate Economics and Finance” van de Londense Universiteit “The London School of Economics and Political Science”

Kim van Aerde team

KIM VAN AERDE

MEDEWERKSTER

Kim is de all round medewerkster en tevens de echtgenote van Seb en is ook het zonnetje in huis. Regelmatig te zien aan de zijde van Seb, of het verzorgen van de belastingaangiftes van de niet residenten met vastgoed in Spanje, ze is steeds in de weer om iedereen bij te staan met raad en daad! Je zal haar dus regelmatig lezen of horen.

CONTACTEER ONS
team-footer

Blijf gratis op de hoogte van het laatste vastgoed nieuws in Tenerife met de nieuwsbrief van Seb Leeson & Co. 

Invalid email address
U kan zich ten allen tijde uitschrijven.