Dag Seb en Kim, eind vorig jaar besloten we een app te kopen in Tenerife en zagen dat het beter was om een gestor te nemen om de administratie te regelen. Na wat zoekwerk op internet zagen we een ‘Belgische’ gestor staan: Seb Leeson. Een mail gestuurd en enkele uren erna al een duidelijk antwoord met wat we konden verwachten van jullie tussenkomst. Plus ook een vaste prijs om dit alles te regelen. We hebben niet lang getwijfeld en onmiddellijk de samenwerking gestart. Al van in het begin straalden jullie vertrouwen uit.
Dit heeft ons geen seconde spijt opgeleverd, integendeel, alles deden jullie voor ons en een appartement kopen in Tenerife was voor ons echt easy. We werden constant up-to-date gehouden van de afspraken met verkoper, immo, andere Spaanse gestor en notaris. Uiteindelijk werd de koop heel snel geregeld ondanks de corona.
Wij zijn alvast 100% tevreden en waren vooral onder de indruk van jullie kennis, betrouwbaarheid, stiptheid, bereikbaarheid (zowel telefonisch als per mail), professionaliteit ,… teveel om op te noemen.
Maar vooral hebben we ook twee enorm vriendelijke mensen leren kennen die leven voor hun job en alles doen om hun klanten tevreden te stellen. TOP!
Ik kan jullie alleen maar aanraden aan andere mensen en vooral ook: jullie zijn jullie geld meer dan waard!
De vijf sterren bij alle reviews zeggen alles over jullie bedrijf en niets is gelogen! Doe zo verder!! Bedankt voor alles.
Joachim en Sandrine