Via vrienden (en met een gelukkig toeval) leerden we Seb en Kim kennen. Wat een kennismakingsgesprekje moest worden (met de uitleg van hun diensten), werd een lange, leuke en interessante namiddag op ons terras. Met veel vertrouwen zijn we met Seb & co in zee gegaan voor de aankoop van ons 2e appartement.
Eenmaal het bod aanvaard door de verkopers, konden Seb & co starten: van het nakijken van de compromis, de voorbereiding voor de ondertekening van de akte, nagaan of er geen openstaande schulden zijn en/of er een lening op het pand zit – en de assistentie bij het ondertekenen van de akte, evenals het overzetten van de tellers … alles wordt door hun gedaan. En dit allemaal voor een zeer correcte prijs.

Zij zorgden voor een vlotte en correcte communicatie, duidelijke afspraken, perfecte afhandeling van alle administratieve verplichtingen, een grapje tussendoor, veel kennis van zaken en de juiste weg … behulpzaam bij elke soort vraag … wat een groot verschil met onze ervaringen bij de eerste aankoop!
Eindresultaat … een map met alle documenten, bewijsstukken en afrekeningen … volledig afgewerkt!
Het was bijzonder fijn op deze (professionele) manier te kunnen samenwerken én in vertrouwen!
Wetgeving, levenslessen, reiservaringen, lekker eten … we hebben nog veel bij te praten!
Bedankt Seb & Kim!

Michèle & Kathleen