Wie zijn wij?

SEB LEESON
SEB LEESONConsulent
Na zijn economische studies in Antwerpen, is Seb aan de slag gegaan bij de Belgische overheid. Na een interessante loopbaan is hij echter verhuisd naar Tenerife, om er zijn eigen juridisch vastgoed consultancy op te starten. Hij is gespecialiseerd in de begeleiding bij aan- of verkoop van vastgoed, schenkingen en erfenissen en onderhoudt zeer nauwe banden met het notariaat in binnen- en buitenland. Seb is tevens houder van onder andere het prestigieuze certificaat “Real Estate Economics and Finance” van de Londense Universiteit “The London School of Economics and Political Science”.
KIM VAN AERDE
KIM VAN AERDEConsulent
Kim is de all round medewerkster en tevens de echtgenote van Seb en is ook het zonnetje in huis. Regelmatig te zien aan de zijde van Seb, of het verzorgen van de belastingaangiftes van de niet residenten met vastgoed in Spanje, ze is steeds in de weer om iedereen bij te staan met raad en daad! Kim onderhoudt alle contacten met de overheidsdiensten en nutsvoorziening maatschappijen. Zij is ook verantwoordelijk voor het volledig afwerken van alle dossiers nadat de aktes bij de notaris getekend zijn.

Ons bedrijf

Wij werken onder de vorm van de Spaanse vennootschap: Sociedad Limitada. Onze vennootschap is dan ook ingeschreven onder de naam SEB LEESON CONSULTING S.L. in het Handelsregister van Santa Cruz de Tenerife met als identificatienummer B-76769587 en dit sinds mei 2018.

Seb Leeson Consulting SL is verzekerd bij AXA Seguros voor al haar werkzaamheden op het geheel van het grondgebied van Europa.

Afspraak maken

Bij Seb Leeson & Co verplaatsen wij ons tot bij u! Wij werken volgens het principe van de “consulent aan huis”. We komen tot bij u thuis, in een gezellig cafeetje of een restaurant, op een terras of zelfs tot op het strand. We zijn immers in Tenerife, en zijn verschillende dagen van de week in de weer in het zuiden van het eiland tussen El Médano en Los Gigantes, dus neem even contact op en we spreken concreet af bij u in de buurt.

Contact

U kan ons rechtstreeks mailen op seb.leeson@gmail.com, bellen/whatsapp/telegram/signal kan op 0034 682 328 218.

Of u kan gewoon hier het formulier invullen:

    Blijf gratis op de hoogte van het laatste vastgoed nieuws in Tenerife met de nieuwsbrief van Seb Leeson & Co. 

    Invalid email address
    U kan zich ten allen tijde uitschrijven.