Wie zijn wij?

SEB LEESON
SEB LEESONConsulent
Na zijn economische studies in Antwerpen, is Seb aan de slag gegaan bij de Belgische overheid. Na een interessante loopbaan is hij echter verhuisd naar Tenerife, om er zijn eigen juridisch vastgoed consultancy op te starten. Hij is gespecialiseerd in de begeleiding bij aan- of verkoop van vastgoed, schenkingen en erfenissen en onderhoudt zeer nauwe banden met het notariaat in binnen- en buitenland. Seb is tevens houder van onder andere het prestigieuze certificaat “Real Estate Economics and Finance” van de Londense Universiteit “The London School of Economics and Political Science”.
KIM VAN AERDE
KIM VAN AERDEAdministratie
Kim is de all round medewerkster en tevens de echtgenote van Seb en is ook het zonnetje in huis. Regelmatig te zien aan de zijde van Seb, is ze steeds in de weer om iedereen bij te staan met raad en daad! Kim onderhoudt alle contacten met de overheidsdiensten en nutsvoorziening maatschappijen. Zij is ook verantwoordelijk voor het volledig afwerken van alle dossiers nadat de aktes bij de notaris getekend zijn.

Ons kantoor

Vanaf september 2021 zijn we te vinden op onze nieuwe locatie: Avenida de España 5, cc Terranova, 1e verdieping, lokaal 205 in 38660 Costa Adeje.

Bereikbaarheid vanaf het strand:

Puerto Colón, op het strand van La Pinta, kan u naast de Fund Grube (winkel) de roltrappen naar de eerste verdieping nemen. Ons lokaal is net naast het grote duikcentrum.

Bereikbaarheid vanaf de straat:

Op de Avenida de España kan u tussen het restaurant Sao Paolo en de excursie verkoper, via de lift, trappen of roltrappen naar beneden, naar de eerste verdieping gaan. Ons lokaal is net naast het grote duikcentrum.

Afspraak maken

Ons kantoor is doorgaans geopend van maandag tot vrijdag van 13u tot 16u.

Buiten deze uren steeds op afspraak!

Contact

U kan ons rechtstreeks mailen op seb.leeson@gmail.com, bellen/whatsapp/telegram/signal kan op 0034 682 328 218.

Of u kan gewoon hier het formulier invullen:

    Blijf gratis op de hoogte van het laatste vastgoed nieuws in Tenerife met de nieuwsbrief van Seb Leeson & Co. 

    Invalid email address
    U kan zich ten allen tijde uitschrijven.